Bullbak

Hösten är här.. Linda och jag fick lust att baka bullar :)



Filmtajm

I dag va det smygpremiärvisning på filmen där Mikael innehar  en av huvudrollerna. 
Titel: Julien & Rakel 
Plats: Varbergs teater
Mingel innan : ja
Publik : många
Champagne å röda mattor : ja, typ


Alla va där....


Filmen som spelats in tillsammans med personal från olika fritidsgårdar i kommunen  va kort men väldigt underhållande . Men den största behållningen har väl ändå varit planeringen och jobbet innan ?
Vi åkte alla från tornsvalan . Å tur va väl det , SÅ många kända ansikten!!



Emellanåt ,onödigt gastkramande..

Snacks serverades


Nja , kanske inte den bästa bild från presentationen av medverkande .. 

Efter sedvanliga stående ovationer , lämnade Mikael med sällskap och drog sig tillbaka . 










Rodel blev flumeride

Hämtade Jonas Wiman vid 11. Å for till kungsbygget och rodel banan . Vädret var bra när vi började åka , Alla utom Jonatan , som va lite skeptisk . Han stod hellre å kolla liftarna som kämpade med att dra upp oss andra , samtidigt som han flitigt pekade på potentiella faror i systemet :) ... Det började stänka för att snart övergå i ösregn . Men då hade de flesta åkt sig mätta .. Resterande hunger botade vi på afterski-anläggningen där vi åt dagens .. Just nu kör Carina hemåt medan jag kämpar med koncentrationen . Svårt att skriva med en känsla av att sitta i en full skolbuss med hyperglada ungdomar .


Hallandsled,, IGEN !!

Tanken idag va att vi skulle till söderåsen för att åka rodel. Men båda tjejerna for iväg åt var sitt håll , Linda till Gbg och universum tillsammans med Kim .. Medans Sofia for till mor å far för kalas .. Kändes lite synd att åka så pass långt med halvfull buss . Vi tar det imorgon istället . Å då Sofia inte väntas hem förrän på em så bjuder vi med en kompis . Istället gjorde vi en klassiker . Hallandsleden :) riktigt härligt nu . Svängde även förbi stigs motormuseum som visserligen va stängt men ändå hade några märkliga maskiner stående utanför .. Kan meddela att de ätbara svamparna ännu inte visat sig (för oss) garderade istället med korv som vi grillade vid björkasjön ..


Cicci

Jonatan hade middagsgäst denna fredagskväll 
Bjöd på tacosgratäng inne i lägenheten 
Hade det roligt och mysigt



Kvällsmatsgäster

Våra trevliga kompisar från västervägen kom och hälsade på .
Gick en runda sedan åt vi korv stroganoff ... Mumsigt
Kaffe inne hos Jonatan med lite Trazan och Banane  i bakgrunden 







Regn och äppelpaj

Idag kom regnet ... Men vi gick en promenad med våra trasiga paraplyer 



På eftermiddagen kom familjen Rosengren på fika 

Lördag

Mikael, Sofia och Eva-lott hade fixat fribiljetter till BoIS matchen mot Östersund 
Medans de var på fotboll hade Jonatan, Linda och Carina det mysigt :) gick strandpromenaden satte oss på en bänk och tittade på allt som hände runt omkring 
Joggade , segelbåtar, racerbåt, skrikiga barn , gulliga vinkande barn ,hundar, rullskridskor, badande människor mm
Vi spanade in allt från våran bänk i det fantastiska sensommar vädret 




En riktigt god morgon


Bilprovningen

Jonatan har koll!


Långpromenad ...

Även idag har vi varit ute hela dagen .. Vi släppte av Mikael hos mamma för att senare ta oss ut i åkullaskogarna.. Idag gick vi en slinga som var 4 km . Mitt i skogen dök det upp två tjurar av svårdefinierbar art . Några av oss va tveksamma till att fortsätta då de två tvunget skulle ta samma väg som oss. Tillslut kom vi fram till en gård där de två liven verkade känna sig hemma.
Pust..
Mat åt vi i en backe vid skärbäck .
Kan varmt rekommendera stigarna runt dagsås..


Sommaren som aldrig ger sig ...?

Igår , på fredagsmyset , åt vi chili con carne , idag startade vi dagen med att plocka äpplen som förädlades till någon kaka . Sedan gav vi oss ut för att njuta för sista :) gången i solen , för i år ... Med oss hade vi gårdagens chili som vi värmde över spritköket .. Asså... Chili SKALL avnjutas utomhus . Av flera anledningar , Mikael och Sofia passade på att bada och vi ägnade en bra stund åt seriös bergsklättring .. Anders for iväg för att fira sin far ... Trevlig helg alla!!


Sofia lagar mat!


Motorcykelsöndag

 

RSS 2.0